onsdag 28 september 2011

Det gick ju så bra, varför måste det gå åt pipan igen då? Varför, varför? Å vad jag längtar till den dagen då allt är bra igen.. kommer den dagen någonsinn? Tvivlar på det just nu. Idag är allt svart och trist. Försöker hålla skenet uppe för familjen, eller rättare sagt barnen. Mannen min, han lever ju I samma oro, och maktlöshet som jag. Fast han visar det inte lika mycket. Kan vara för att han jobbar hela dagarna, då får han tänka på annat. Jag är ju “bara” hemma. Ibland känns det som att ******** har ett järngrepp om hela familjen, ingen kommmer någonsinn ur det. Försöker man, så sugs man snabbt tillbaks. Det är lätt att sitta som utomstående och tycka, tänka och tro, tycka sig veta och förstå vad vi går igenom, men ingen kan nog föreställa sig hur det är. Fy fan, vilket helvete det är.

Försöker fördriva dagar och tid med sticka, se tv och greja lite. Vantar till Molly har jag just stickat klart. Tror att Pontus ska få ett par också.

PappaA är I byn med pojkarna. Abbe har träning och dom två små är med pappa och fixar med hästtransporten. Den höll på att rasa sönder helt och hålet. Vi beslutade oss för att vi skulle renovera upp den ordentligt. Nya väggar, tak och bakramp. Den blir jättefin! Jag ska ta med mig lilla hjärtat ut och pyssla med hästarna lite. Det gillar vi båda två. Då kännns llivet lite enklare. att umgås med hästar är bland det bästa <3

lördag 24 september 2011

Så härligt

Inte mycket slår en härlig uteritt. Idag har jag och Mollan varit ute en sväng. Lakejen var pigg och pågång idag. Han gillar att vara ute å lunka på.



tisdag 20 september 2011

Finaste mössan

Hittade en sån supercool mössa till Pontus idag på Lindex. Kunde inte låta bli..


söndag 18 september 2011

Myskillar

Mina två små killar myser i soffan. (Nu funkar bilderna också )


Undra om det funkar?

Testar ännu en gång att blogga ifrån mobilen... Funkar det?

fredag 16 september 2011

Hästar och barn

Igår eftermiddag tog Albin och Molly varsinn häst och red. Abbe har talang för det där. Han är verkligen superduktig. Mollan och Bobbo är så fina ihop. Som handen i handsken =o) Igår gick han kanonfint. Stadig form i både skritt och trav. Jag stod mest i mitten och tittade på.

Äntligen blev det fredag. I helgen har vi bestämt att vi ska renovera upp hästtransporten. Den behöver det verkligen. Anders sak fixa ett nytt tak, i plåt på den. Det kommer att bli så bra =) Jag ska byta väggar och måla om den. Bästa Linda svängde förbi på Byggmax och köpte färg. Det blir otroligt mycket billigare där. Tack för det!

torsdag 15 september 2011

Friidrott

Idag har Molly och albin friidrottstävling. Mitt mål idag är att ta mig dit och hejja på dom. Som det ser ut just nu, så slipper vi regnet, fast det blåser en aning. Men just nu så är allt bättre än regn.

Igår var jag på föräldramöte för Vicke och Albin. Endel nytt sas det, annars ungefär som vanligt. Vi fick se ett helt fantastiskt bildspel som alla barnen i Förskoleklass gjort. Dom hade fått varsinn kamera och fota ute vid badsjön. Sedan hade dom fått berätta om sina bilder. Helt underbara berättelser och fotografier =)

Jag surar lite över att det inge går att få till mobilbloggningen. Visst, min nya telefon är bra, men... Attans så irriterande det är. Det blir ju så mycket enklare att lägga in bilder, göra små uppdateringar. Undra om det finns någon som kan hjälpa mig? Kanske kan jag gå till butiken där jag köpte mobilen? För er som undrar så har jag en HTC Sensation. Den ska ju vara bland dom bättre, men jag undrar ja! Jag har en massa saker som jag tänkt bloggga om, men bilderna?? Inläggen blir ju inte lika roligt utan dom. Känns trist med bara massa text hela tiden. Oj vad jag pladdrar på...

Nu ska jag klä mig varmt och fara iväg till Storuman och titta på mina stjärnor!

onsdag 14 september 2011

Älsklingen min

Min fantastiska man, som känner mig näst intill utan och innan, ringde och bad mig komma ner till honom och äta lunch. Han vet hur jag mår, utan att behöva fråga. Han är världens bästa, för mig. Vad vore jag utan honom? Inte mycket vill jag påstå. Efter en god lunch, intar jag åter min plats i soffan och fortsätter på mitt handarbete.

P.S Tack för ditt värmande sms, LS. Du har en förmåga att veta när jag behöver ett värmande ord. Det slår ju aldrig fel. Du är värdefull, glöm aldrig det!

Att orka?

Idag sitter jag i soffan och stickar sockar. Orken och kraften räcker inte till för nått annat just nu. Jag är klar med mitt första sockpar, till mig. Fler ska det blir. Håller på med en överraskning just nu.

Efter gårdagens möten, så vet jag att en tung höst väntar oss. Jag vet att vi kommer klara det, men vägen dit kommer att vara jobbig och lång. Vi gör ALLT för att livet ska bli bra och så vanligt som möjligt för vårt lilla <3. Just nu så funderar jag på om jag ska orka.. Det låter så lätt för andra, “Vadå, klart man orkar” Men det är inte så lätt. Det finns inget värre än när ens barn är sjuka. Oro dygnet runt. Funderingar på hur livet ska gå. Varför? Vad kunde man gjort annorlunda? Mitt i allt detta ska man vara mamma till tre barn till, som också kräver sitt. Att få en liten stund för sig själv är underbart. Oftast blir jag bara sittande då, för jag orkar inget annat. Får dåligt samvete över att inget blir gjort. Irriterad på allt stök i huset, att det aldrig blir någon ordning. Kanske inte så konstigt att ordningen inte infinner sig, för jag tar inte tag i det. Jag vet att det blir bättre och enklare om det är ordning. Men just nu så tar kaoset över.. Det får vara så, tills senare.

Mamms var här och hjälpte mig med mitt tvättberg förra veckan. DU är guldvärd mamma <3

lördag 10 september 2011

Funkar inte

Jag blir så trött på att jag inte får mobilbloggningen att funka.. laddar hem appen, men den vill ändå inte funka!? Kan ju inte lägga upp några bilder, det blir så trist med massa bara en massa text.