måndag 22 oktober 2007

Hubertusjakt 2007

Copyright: Susanne Gunnarsson
Jag och Lina for till Tanne Gård i Lycksele på Hubertusjakt i början av oktober. Det var superkul. Vi var 25 ekipage som red och hoppade i skogen. För att vara så många hästar så gick det lugnt till. Lakej och Boggi var colla killar :o)
Copyright: Susanne Gunnarsson
Här står vi och väntar på startsignal till upploppet. Spännande värre... tyvärr så hittade ingen av oss svansen =( Det gjorde en tjej från Vågnäs.

Copyright: Susanne Gunnarsson
Här är alla ekipagen, snånär som på en, samlade efter en lyckad jakt. När vi skulle vända hem igen så upptäckte vi att vi hade fått punka på Linas nya transport. inte kul. En hjälte, vid namn Peder, hjälpte oss. (han sitter längst fram med hatt) Så tillslut tog vi oss hem med reservhjul. En roligt tillställning som vi gärna återvänder till. Tack till Susanne Gunnarsson, Stall Vågnäs för lånet av bilderna.


1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Åsa-Matilda,

Vad kul att ni kom, även om vi inte hann prata så mycket! Ja, Peder var verkligen en klippa att ha till hands när det krisade sig med punktering. Nu får vi bara ladda för nästa år, om vi inte ses igen innan dess!

"Paparazzi Susanne" på Vågnäs