tisdag 13 januari 2009

Varför, varför, varför

Musten gick ur mig igår. Vad är det för fel? Varför blir det inte bra?

Skolsköterskan ringde igår, min lilla fllicka har gått ner i vikt igen.. Ända sedan hon föddes har vi kämpat med hennes vikt. Hon har väldigt svårt för att gå upp.

Det är så mycket prat om tjocka barn, hur man ska lösa det. Klädkedjorna gör större och större kläder, det finns D-storlekar för kraftiga barn. Men aldrig finns det kläder som passar min lilla dotter. Nä allt måste sys om för att sitta hyfsat. Jag blir riktigt arg när folk kommer fram och säger rakt i ansiktet på henne "Men gud vad du är lite och tanig!!" Hur kul tror ni att det är å få höra? Om jag skulle gå fram till någons barn och säga "Herregud vad tjock du är!" då skulle jag nog få mig en rejäl avhyvling! Varför är det ok att tala om får någon hur liten hon är?

Nu ska det dras igån en utredning igen. Hela tiden har jag känt att läkarna missar något. Vad det är kan jag inte säga. Hon äter inte så mycket mindre än vad hennes bröder gör. Jag önskar så att det fanns en läkare som verkligen anstränger sig och försöker hitta vad det beror på. För något måste det vara... Hon orkar inte med undervisningen i skolan, trots extra mellanmål under dagen.

Känns som vi har provat allt. Vad ska vi göra? Jag är rädd om min goa fina flicka. Vill att hon ska må bra. Just nu sitter jag bara i ett hörn och gråter i smyg, men inte f-n hjälper det!!!

1 kommentar:

Ida sa...

Ta kontakt med barn i umeå och be att få träffa en läkare där, det finns specialister inom detta område. Ge inte upp!