söndag 29 mars 2009

igår hade vi en riktigt trevlig dag. Skotrade till en liten sjö, grävde ner oss i snön och grillade, surrade och myste med trevligt sällskap.

Hem och tog ett varmt bad med familjen i bubbel =) härligt!! Sen for jag och bebis på Kitas med Mejan, Lina, och Hanna. Trevligt sällskap och ok mat.. ;O) Vidare till Stensele, med surr och gofika. Trevligt att träffa nya bekantskaper. En lugn dag, det behövdes verkligen. Lille bebisen fick sig en ny kompis och ett nytt smeknamn ;o)

Idag har Molly haft "stallhelg". Har gått riktigt bra. Hela familjen har hjälpts åt, mockat, burit vatten, packat hö och sopat. Jag red för Henryk och min pärla gick fint! När vi skrittade av i skogen träffade vi fyra söta rådjur. Lite läskiga var dom, tyckte Lakejen.. Baltazar gillade dem inte heller. Viktor och A for på kalas. Viktors första kalas, han var så glad över det =) badkalas i Storuman. När han kom hem så kräktes han.. jag vet inte om det är magsjuka eller om han har fått i sig mycket vatten och lite för mycket godis.. Han är ju ett godismonster utan dess like. Vi får vänta och se hur det utveckalr sig.. just nu sover han.

Inga kommentarer: