lördag 22 augusti 2009

Uppdatering

Har inte varit så mycket bloggaktivitet senaste tiden.

En kort resumé..

Jag rider Didi nere på stallet varje dag nästan, för att hon ska komma iform inför ridskolestarten. Kul, men jobbigt när man är van vid Lakej. Har inte ridit någon annan än honom på flera år. En blandning av dom båda vore perfekt för mig. Lakejs lugn, trygghet, kunskap och snällhet vill jag ha. Didis energi, känslighet, framåttänk, det vore perfekt =)

Lina var här och fikade i torsdags. Nu åker hon tillbaks til Uppsala igen. Sommaren har varit alldeless för kort. Har knappt hunnit ses nått alls, men det är ju så ibland.

Molly och Albin är på äventyr i helgen. Dom tog bussen till bästa-Faster i Lycksele. Spännande! Vi åker ner och hämtar dom på söndag tror jag. Dom har längtat så efter att få fara dit. Tänk er själva att få bli lite bortskämmda, slippa småbröderna och bara få göra roliga saker. Här hemma så myser Viktor och Pontus. Dom får egentid med mamma och pappa. Det regnar och är tråkigt ute, så vi hittar på saker inne idag. Just nu så skruvar Anders och Viktor ner hyllor =)

Kl 15 idag så ska vi fara ner till stallet och träffa en man som ska titta på Molly-hästen. Han är häst-kiropraktor. Tycker att det är värt ett försök i alla fall! Lilla söta, fina, snälla Molly!

Det var allt för denna gången!

Inga kommentarer: