fredag 16 oktober 2009

Äventyr

Igår for vi upp till Blaiken efter middagen för att hämta en rundbal med hö. Som vanligt tog vi hästtransporten, det ryms precis en bal i den. Vi fick gofika hos Ingela och Tord innan hemfärden =) Kladdkaka med vaniljvisp, Mums!

klockan rusade iväg, vid 19.45 gav vi oss av hemåt. När vi körde ut på Blåvägen hördes ett fasligt ljud ifrån transporten. det skrapade och gick väldigt tungt.. In på första bästa parkeringsficka, som turligt nog låg 10 meter bort. Gissa vad.. vi hade tappat ena däcket på transporten!!!! Shit vilken tur att det inte stod en häst där inne. Jag som körde Lakejen där i dagen före.! Puh!!! Koppla lös släpet och fara å leta däck. Fam. Gustavsson/Tavelin kom och hjälpte till. Barnen tyckte nog att det var lite spännande att gå där i mörkret med lampor å leta. Turen var med oss och vi hittade däcket. Tord kom med bultar och domkraft. Med samlade krafter så satte dom dit däcket igen, så efter en timma rullade vi hemåt igen.

Ja se vilket äventyr det blev. Nu kanske mannen i huset är extra noga med att kolla så alla bultarna är ordentligt fast dragna.

Inga kommentarer: