onsdag 28 april 2010

TACOFISK


Har fått detta recept från skolköket. Barnen älskar det. Även jag, som egentligen inte gillar fisk, tycker att det är supergott. Dagens middagstips!



Tacofisk


4 port


600 g fiskfilé, t ex sej


1 tsk salt


1 burk lätt crémefraiche


1/2 dl tacosås, medium eller hot


2 dl riven ost texmex


15-20 tortillachips


Gör så här


Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda creméfraiche, tacosås . (Vill man ha lite kryddigare variant så kan man byta ut till Crémefraiche mexikan/chili). Häll över fisken. Strö riven ost på toppen. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med kokt potatis eller ris. Servera med en extra klick tacosås och en god sallad.

Inga kommentarer: