tisdag 20 juli 2010

Violas

Igår åkte vi till Violas i Blattnicksele. Premiär för mig! Har hört av flera olika att det verkligen är värt ett besök dit. Vi packade in oss i bilen, mamma, jag pappa, Molly, Albin, Vikrot och Pontus och så for vi dit. En jättemysig affär, som absolut är värd ett besök. det fanns kläder i massor både till stora, små smala och tjocka. Ja där fanns nog nått för alla. Jag köpet en kjol till mig och en hel del kläder till Mollan. Vi hittade ett par jeans som satt kanonfint på henne. Sånt gör mig varm i hjärtat, att se Mollans glada ansikte när hon provar kläder som passar. Annars så är det ofta diskussioner om hur jag ska kunna sy om och ändra så att det ska sitta skönt.

Efter violabesöket åkte vi vidare till järnaffären i Sorsele. de fiskeintresserade behövde också stilla sitt begär en stund. Det blev diverse inköp av fiskedrag och små gummifiskar.

Hemma igen satt vi ute på altanen nästan hela kvällen. Den är ju nästan myggfri nu när jag gjort mina fina myggfönster. papporna och de tre äldsta barnen var ute på sjön och provade de nya dragen medans jag och mamma satt och spelade Yatzy (vem som vann minns jag inte…) Fiskelyckan uteblev. Molly, Albin och Viktor sover med mormor och morfar nere i bagarstugan. De har det jättemysigt där nere.

Nä nu ska jag göra mamma sällskap ute på altanen med te och bullar.

Inga kommentarer: