tisdag 12 juli 2011

Organisera

Mina dagar går åt till att städa, det känns i alla fall så. Och ändå så blir det inte någon ordning här. Jag är inte så bra på att organisera. Jag har förvisso flera planer och tankar om hur jag vill att det ska vara, i min drömvärld. Men på nått vis så lyckas jag aldrig få till det. Sitter och klurar på ett nytt garderobssystem till våra kläder i källaren. Finns mycket smarta lösningar. Synd att det är så väldigt dyrt bara.. På Elfa finns mycket fint och praktiskt, som säkerligen skulle underlätta ganska så mycket för oss. Ja ja, jag ska fortsätta drömma, för vem vet, en dag kanske jag får till det som jag drömmer om?!?

Härom dagen skickade jag en beställning till IKEA. Synd att man inte kan beställa allt som finns i katalogen via nätet. Eller kanske tur, för då hade det blivit massor Vi får ta en sväng förbi varuhuset på semestern istället.

Vi har upptäckt Skype. Hur bra som helst! Barnen tycker det är jättekul att se mormor och morfar på datorn. Fast absolut roligast är nog att se sig själva. Dom spexar, gör grimaser, och tramsar inför kameran =)

På fredag ska vi till lassa med Vicke. Tänk att man kör 25 mil enkel väg för att träffa en specialist?! Tur att det finns annat roligt att göra i Umeå, när vi liks är där.

Nähä, nu ska jag ta tag i dagens göromål som består av

* Handla

* Fixa klart alla papper och posta.

* Handla till farmor och farfar.

* Göra maten till middagen, vi får gäster =)

* Ta hand om kidsen som är hemma (Mollan, Abbe och Vicke)

Inga kommentarer: