söndag 30 juni 2013

Finaste ❤Älskade bästa vännen min.. Jag kommer sakna din varma mjuka mule, alla våra mysiga stunder i stallet, galopperna i skogen, pulsa fram i snön.. Allt! 

                 ❤Vila i frid❤

3 kommentarer:

Johanna sa...

Detta var väldigt, väldigt tråkigt att läsa. :(
Men kanske tiden var inne.

Arctis sa...

Johanna- jag har varken nr eller epost till dig, hade velat få meddela dig personligen.. Han fick bli över 30 år. Senaste månaderna blev han väldigt trött och gammal. Hade svårt att äta, jobbigt med att gå i hagen när det lutade lite. Jag ville ge honom ett värdigt avslut, inte vänta tills han vart jättesjuk. Du ska veta att han är det bästa som hänt mig! Jag är så tacksam över att fått ha honom i mitt liv ❤

Johanna sa...

Jag är helt övertygad om att du tog det rätta beslutet, han har det bra där han är nu på "de evigt gröna ängarna", utan värk.

Jag är också väldigt tacksam för de 10 åren som jag fick med honom och för att det var du som köpte honom då mina ambitioner till slut blev för stora för vad han mäktade med. En kollega frågade mig imorse om jag trodde att han var i hästhimlen nu men då svarade jag att där har han trots allt varit de senaste 7 åren. :)

Du får gärna ge mig mer information när du har tid och ork på mail: johanna.brannstrom@sodra.com