torsdag 22 oktober 2009

Det gick ganska så bra igår. Mollans hjärta tickar på och ser väldigt bra ut. Puh, så skönt det var att se och höra detta. Proverna på lille Pontus gick inte att ta, kärlet sprack.. och så var han så fruktansvärt rädd, att sköterskan inte tyckte det kändes bra att fortsätta. Hon sa att det märktes att han varit med om mycket .. därför kommer proverna att tas under narkos på måndag när han liks ska opereras.

Hela familjen fick influensavaccination igår. Pontus tillhör högrisk barnen, därför gav dom hela familjen. Det gick bar, men Molly tyckte det var jobbigt. Hon skrek och sparkade, men efteråt så sa hon att det kändes ju inte alls. Viktor är en riktig tuffing, han satt och tittade när hon stack i hans arm och sa ingenting. Han tyckte inte alls att det var farligt! Han är en cooling =) Visst känns det idag i armen, men inte så farligt.

Pontus är lite hängig, så vi blir nog bara inne och myser idag skulle jag tro. Inte så tråkigt faktiskt, han är gosesjuk, så vi sitter mest i soffan och kramas. Sämre kan man ju ha det ;-)

1 kommentar:

Sofie sa...

Låter som att Pontus träffade en riktigt bra sköterska :) Skönt att det gick bra för allihop, jag vaccinerades idag. Kanske lite ont imorn då?
Kramar