söndag 6 november 2011

Sköna söndag!

Sista dagen på höstlovet. Vi har haft det bra, hittat på massa roliga saker. Igår var på och åt kräftor i Blaiken. Så gott! Testade en ny sorts västerbottenspaj, den var supergod och enkel att göra =)

Just nu sitter jag och letar mönster och garn till en mössa som jag vill göra. Tror jag har hittat, men ska kolla på vår bästa garnaffär först. Kan hända att hon har det hemma =) Tror det blir en röd mössa till mig. Har en hel del saker på gång som jag ska göra nu. Ett par virkade knästrumpor, en sjal, mössa, sockar till Mollan, lite småtomtar, mm. Jag lär nog ha att göra ett tag. Men det är bra, jag kommer ha mycket tid att fördriva nu tror jag. Inga hästar att ta hand om, behöver inte laga någon mat, bara ta hand om mig och lilla <3 (det lär inte vara så bara.. men ändå..)

Sjalen som jag håller på med just nu. Stickas i Järbo Stella på stickor nr 10. Väldigt enkelt mönster. Börjar med 5 maskor, Ökar en maska i början av varje varv. Jag ökar på andra maskan, för att få snyggare kant. Sedan är det bara sticka räta maskor hela tiden, tills sjalen är så stor som man vill ha den =)

1 kommentar:

Zita sa...

Vill bara titta in och ge dig en kram!
Zita